Over ons

Altijd op zoek naar nieuwe rages, de passie om alle nieuwe dingen als eerste te verkopen, een eigen kantoor in het verre oosten en een team van gedreven mensen.

Meerdere mensen die op het gebied van mode, patches, modeaccessoires , rageartikelen, beurzen en socialmedia hun strepen al verdiend hebben bundelen hun krachten nu in Fasola.

Ons doel is om op een leuke manier een online podium te creëren waar we leuke betaalbare patches en applicaties zowel aan wederverkopers aanbieden als rechtstreeks aan de consument. We willen mensen op hun wenken bedienen als er nieuwe rages en gadgets zijn maar in de wereld van patches zijn we al jaren thuis door het voorheen hebben van een andere webshop.  

Onze kracht ligt vooral bij het feit dat alles in eigen beheer is. Onze inkoper loopt al 15 jaar over de beurzen in China op zoek naar nieuwe dingen en onze fashionata’s signaleren bijna alles wat er nieuw in de markt is.

Verzending gebeurt vanuit een zeer gestructureerd magazijn wat zorgt voor snelle leveringen

Maar we hopen ook op de interactie van klanten die ons zullen vertellen wat ze graag te koop zouden zien bij fasola.nl zodat er een mooie wisselwerking ontstaat van vraag en aanbod.